O nama

onamaskalpeliDiagnostica Skalpeli osnovana je 2001. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za veleprodaju medicinskih proizvoda. Tvrtka spada među tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, a glavna djelatnost je distribucija IVD medicinskih proizvoda i proizvoda namijenjenih istraživanjima u području biomedicinskih znanosti renomiranih proizvođača: Human, Abbott, Roche, New England Biolabs, Cell Signaling Technology i dr.

Uz stručno obučene djelatnike, potrebne dozvole, rješenja nadležnog Ministarstva te proizvode registrirane od Agencije za lijekove i medicinske proizvode, tvrtka posjeduje dva odvojena skladišta s hlađenom komorom i na taj način svojim kupcima pruža brzu i efikasnu potporu. Profesionalnim i stručnim pristupom, uz brojne reference, Diagnostica Skalpeli je u potpunosti savladala sve prepreke tržišnog natjecanja i postavila više kriterije i standarde poslovanja. Dokaz tome su uspješnost, profitabilnost, te neprekidni rast prometa koji premašuje prosječan rast tvrtki malog i srednjeg poduzetništva u trgovini medicinskim proizvodima.

Zadovoljan korisnik je naša najbolja referenca, a ujedno i najveća motivacija kako bi radili još bolje, kvalitetnije i odgovornije.

Diagnostica Skalpeli se s ponosom može pohvaliti da je već godinama stabilna spona između proizvođača i krajnjih korisnika.

 

PROFIL TVRTKE:

Tvrtka: DIAGNOSTICA SKALPELI društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu
Skraćeni naziv: DIAGNOSTICA SKALPELI d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Gospodska 25
Osnovna djelatnost: Promet medicinskih proizvoda na veliko
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Članovi/osnivači: Krešimir Jurak, jedini osnivač d.o.o.
Članovi uprave: Krešimir Jurak, direktor
OIB: 28192884056; MBS: 080408877; MB: 1644785
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital: 20,000.00 kn